
Wizyta na targach “Gotuj się na sezon. Smak. Trendy. Inspiracje” organizowanych przez Bidfood w Hotelu*** Astor w Jastrzębiej Górze .
Artur Markut
Klasa 4 kształcąca się w kierunku Technik żywienia I usług gastronomicznych uczestniczyła w targach gastronomicznych w Hotelu ***Astor w Jastrzębiej Górze. Wydarzenie branży gastronomicznej : “Gotuj się na sezon. Smak. Trendy.Inspiracje” było organizowane przez Bidfood. Dziękujemy za zaproszenie Panu Krzysztofowi Michalskiemu. Był to bardzo wartościowy czas. Korzystając z obecności w Jastrzębiej Górze, udaliśmy się do Baru Max, gdzie zapoznaliśmy się z ofertą i posłuchaliśmy jak wygląda praca barmana, w tak znanym miejscu. Jako że ruch to zdrowie, udaliśmy się też na spacer do Wąwozu Lisi Jar. Zapraszamy do fotorelacji.
Anna Zwierska-Dampc
Powiatowe Centrum Kształcenia
Zawodowego i Ustawicznego w Puckuul. Kolejowa 7
84-100 Puck
tel. 58 673 20 51