Erasmus+ PO WER

OGŁOSZENIE WYNIKÓW REKRUTACJI UCZESTNIKÓW 
PROJEKTU ERASMUS+

Projekt o numerze 2016-1-PL01-KA102-024577 
pt.: Kulinarne wariacje na temat kuchni włoskiej” ,
współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach środków europejskiego funduszu społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) w ramach projektu
„Staże zagraniczne dla uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz mobilność kadry kształcenia zawodowego”
.

Lista główna uczestników:

1. mobilność Włochy Rimini, termin: 7.05-20.05.2017:

  1. Paulina Oksiuta II TŻiUG
    2. Weronika Roszman II TŻiUG
    3. Martyna Łuksza II TŻiUG
    4. Weronika Hebel II TŻiUG
    5. Małgorzata Wolszon II TŻiUG
    6. Anna Trella III TŻiUG
    7. Natalia Wilczewska III TŻiUG
    8. Daria Tarnowska III TŻiUG
    9. Dawid Stefan III TŻiUG
    10. Gracjan Kolat II bk
    11. Natalia Krepel II bk
    12. Arkadiusz Czaja II bk
    13. Wanesa Kuhn II bk
    14. Arkadiusz Proena II bk
    15. Dawid Kużel II bk
    16. Szymon Rumpca II bK

2. mobilność Włochy Rimini- termin: 1.10-14.10.2017:

  1. Maciej Dettlaff II TŻiUG
    2. Klaudia Lilla II TŻiUG
    3. Angelika Jeka II TŻiUG
    4. Roksana Wittbrodt II TŻiUG
    5. Paulina Zielke II TŻiUG
    6. Magdalena Wittbrodt III TŻiUG
    7. Adam Brzozowski III TŻiUG
    8. Daria Stefanowska III TŻiUG
    9. Bernadeta Perszon III TŻiUG
    10. Agata Cieślak III TŻiUG
    11. Joanna Kapka III TŻiUG
    12. Beata Hintzke III TŻiUG
    13. Aleksandra Kopaczewska II bk
    14. Katarzyna Malik II bk
    15. Patryk Miłosz II bk
    16. Oliwia Liss II bk

Lista rezerwowa uczestników:

  1. Dawid Dettlaff III TŻiUG