KwalifikacyjneKursyZawodowe

Kursy zawodowe

Licznik odwiedzin

1972981
Wizyt dziś
Wizyt wczoraj
Ten tydzień
Ten miesiąc
Ostatni miesiąc
Wszystkie
694
1333
5458
25803
41279
1972981

Uczniowie naszej szkoły kształcący się w zawodach Kucharz oraz Technik żywienia i usług gastronomicznych realizują staże w zakładach gastronomicznych na terenie Powiatu Puckiego. Praktyki zorganizował Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego w ramach projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych”.

Nasza młodzież przez okres czterech tygodni ma okazję podszlifować swoje umiejętności kulinarne, poznać najnowsze trendy w gastronomii, nauczyć się pracy w zespole itp. Odbywa się to w następujących zakładach gastronomicznych: Restauracja Rosgard w Pucku, Restauracja Pod Złotym Lwem w Pucku, Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Primavera Conference & Spa w Jastrzębiej Górze, Hotel Best Western w Juracie, Hotel Dom Zdrojowy w Jastarni, Hotel Wieniawa w Rekowie, Hotel Bryza w Juracie, Zakład ZEN-JEDZ ZDROWO w Karwieńskich Błotach, Gospoda U Chłopa we Władysławowie, Restauracja Nordowy Mol w Celbowie, Poniżej przedstawiamy fotorelację z poszczególnych zakładów.

Anna Zwierska-Dampc
Barbara Budzisz

Erasmus+ PO WER

Erasmus dla logistyków i informatyków

MicrosoftImagine

Office 365 logo

Szkoły Puck Technikum Informatyczne NetAcad partner logo

bip logo pomn1 grad

Media o nas

media

Partnerzy szkoły

Powiat Pucki. Herb

logo wsb pion

PR

logo Ateneum

logo wsaib

logossw

Ciekawe strony

cke logo